STUDIO KALLEINEN

NEW PROJECT: 101 FOR ALL / 101 KAIKKIEN PUOLESTA – OSALLISTU!

101_people_infographic_narrow

OSALLISTU!
Etsimme uuteen projektiimme 101 kaikkien puolesta sataa henkilöä edustamaan Suomessa asuvaa 5 451 270 ihmistä. Hakemamme poikkileikkaus Suomen väestöstä on määritelty yleisimpien tilastotietojen perusteella. Käyttämiämme kriteerejä ovat muun muassa ikä, asuinpaikka ja sukupuoli.
Kevään 2015 aikana vierailemme näiden sadan ihmisen – edustajan – luona ympäri Suomea. Kyselemme heidän mielipiteitään ja uskomuksiaan yhteiskuntaa jakavista aiheista. Haluamme erityisesti kuulla heidän käsitystensä muodostumiseen vaikuttaneista tarinoista ja kokemuksista – löytyykö taustalta vaikkapa merkittäviä tapahtumia lapsuudesta, kohtaamisia vaikuttavien henkilöiden kanssa, maailmankuvaa muuttaneita elämänkokemuksia tai suvulta perittyjä arvoja? Lisätietoa täällä….

TAKE PART!
Just imagine Finland as a place of 100 people: there would be 51 women, 11 would live in Helsinki, 3 in Lappi, 2 would be from Russia, 2 would be farmers, 1 would have a PhD, 89 would speak Finnish. For our new project 101 For All we are searching 100 people that best represent the 5.451.270 people living in Finland. This representative sample of the Finnish population is based on well known statistics, such as gender, age, language, income among others. During the Spring of 2015 we want to travel around Finland to visit those 100 people – the Representatives – in their homes and ask them about their world view, what are their opinions on the topics that divide our society, what do they belief in, what are their prejudices. We want to hear as well the stories and life experiences that shaped their opinions and beliefs. More info here…