STUDIO KALLEINEN

FINAL SCENES OF DISASTER MOVIES – OPEN CALL UNTIL 31 MARCH, 2023

 

ENG: Final Scenes of Disaster Movies -project looks forward your input! Please send us ideas of what could happen in the end of an imaginary disaster movie of your choice. The scenes have to take place at Helsinki’s Kansalaistori. We also look for volunteering actors for the film shootings, which happen in the end of May / beginning of June. The results will be seen from a huge led screen in Kansalaistori 17 August 2023, as the kick off event of Helsinki Festival. Read more and contact us here

FIN:Tellervo Kalleisen ja Oliver Kochta-Kalleisen osallistava elokuvaprojekti Katastrofielokuvien loppukohtauksia kerää elokuvallisia loppuratkaisuja todellisille tai keksityille katastrofeille. Niiden tulee sijoittua Helsingin Kansalaistorille. 28.2. avautuvassa haussa voi lähettää ideansa tai ilmoittautua näyttelijäksi: kohtaukset näytellään vapaaehtoisten kaupunkilaisten voimin touko-kesäkuun vaihteessa järjestetyissä kuvauksissa. Lue lisää ja ota yhteyttä Helsingin Juhlaviikkojen verkkosivujen kautta!