STUDIO KALLEINEN

OLISINPA OPPINUT TÄMÄN KOULUSSA

Kutsu opettamaan!

Kutsumme sinut pitämään 45 minuutin oppitunnin aiheesta “Olisinpa oppinut tämän koulussa”. Olisiko jonkun tietyn tiedon  saaminen, taidon oppiminen tai asian ymmärtäminen auttanut elämässäsi huomattavasti? Jos vastauksesi on kyllä ja olet valmis jakamaan sen muille oppitunnin muodossa, ota yhteyttä.

Projekti koostuu useista eri henkilöiden pitämistä oppitunneista. Haluaisitko sinä olla yksi heistä? Oppituntien valmistelu tapahtuu yhteistyössä projektin suunnitelleiden taiteilijoiden Maija Hirvanen, Tellervo Kalleinen ja Oliver Kochta-Kalleinen kanssa. Heidän kokemuksensa ihmisten kanssa työskentelystä ja esityksien teosta auttavat osallistujia työstämään aiheestaan ikimuistoisen ja ainutlaatuisen jakamisen hetken.

Tuntien aiheet voivat vaihdella henkilökohtaisesta oivalluksesta käytännölliseen taitoon – ja kaikkeen tältä väliltä. Olisiko ensiaputaitojen osaaminen muuttanut elämäsi kulkua? Täytyikö sinun käyttää googlea löytääksesi tunteillesi nimet? Olisitko halunnut oivaltaa jo koulussa kuinka hauskaa oppiminen voi olla? Mikä selvisi kantapään kautta vasta vuosia koulun jälkeen? Miten itse lähestyisit lausetta Olisinpa oppinut tämän koulussa?

Tässä projektissa kuka tahansa voi olla opettaja – ja kaikki ovat oppilaita!

Oppitunnit tapahtuvat Keravan uuden taidemuseon avajaisnäyttelyssä 24.8.-9.9.2012. Tilana toimii museon pedagoginen huone. Oppituntien pitäjille maksetaan symbolinen palkkio.
Jos kiinnostut projektista, kirjoita vapaamuotoisesti aiheestasi 15.7.2012 mennessä. Yhdeksän ehdotusta valitaan mukaan oppitunniksi työstettäviksi.

Lisätietoa ja ilmottautumiset
Maija Hirvanen, Tellervo Kalleinen ja Oliver Kochta-Kalleinen
email 45minuuttia@gmail.com
puh. 0503557176 / 0452756463