STUDIO KALLEINEN

OLEN LIBERAALISOSIALISTI–ZENARKISTI–INDIVIDUALISTI–KOLLEKTIVISTI–SKEPTIKKO–HUMANISTI–KAPITALISTI–ROMANTIKKO–KOOPERATIIVISTI–NIHILISTI

„Olen liberaalisosialisti–zenarkisti–individualisti–kollektivisti–skeptikko–humanisti–kapitalisti–romantikko–kooperatiivisti–nihilisti“ – näyttely on toinen Kuvataideakatemian näyttelysarjasta Kuva Kiertää, joka esittelee Kuvataideakatemiasta valmistuneita nuoria taiteilijoita suomalaisissa taidemuseoissa. Näyttely toteutetaan Suomen Kulttuurirahaston tuella ja yhteistyössä suomalaisten taidemuseoiden kanssa. Näyttelyn lähtökohtana on ollut Henry Demarest Lloydin (1847 – 1903) vastaus     kysymykseen hänen poliittisesta suuntauksestaan: „Olen sosialisti–anarkisti–individuaali–kollektivisti–individualisti–kommunisti–aristokraatti–demokraatti“

OHJELMA

* la 29.1. klo 11–18   Puhekaraoketyöpaja
* la 12.2. klo 13–16  Radikaalimuotokuva-yleisökeskustelutilaisuus johdattelijoina Hanna Saarikoski ja Johanna Raekallio
* pe 18.2. ja 1.4. klo 16.30–17.30  Teehetki taiteilijoiden kanssa